Membership Roze Filmdagen

Je kunt gewoon een kaartje kopen, maar het is natuurlijk ook mogelijk de Roze Filmdagen te steunen door member te worden. We kennen sinds dit jaar vier soorten members.

1. Pink Member

Je draagt de Roze Filmdagen een warm hart toe. Voor 50 euro per jaar ben je al member. En COC-leden krijgen 10% korting op ons Roze Filmdagen membership.

Tijdens het festival krijg je met je membership tot € 3,00 korting op de reguliere kaartprijs. Door het jaar heen krijg je korting op evenementen en festivals waar de Roze Filmdagen mee samenwerken. Zo krijg je met de pas korting voor de THE GAZE (LGBTQ klassiekerreeks in EYE) en de maandelijkse Gay Night vertoning in Het Ketelhuis. Daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten voor members.

Geef je NAW-gegevens door aan info@rozefilmdagen.nl en stort 50 (of 45 voor COC-leden) euro op
IBAN Stichting Pink Media:  NL17 INGB 0007653111, met vermelding van je COC lidnummer als je gebruikmaakt van de COC korting.

Tijdens het festival is de pas ook aan de festival-tafel te koop, neem in dat geval 50 € (contant!) mee, en zorg ervoor dat je 30 minuten voor aanvang van je eerste voorstelling aanwezig bent, de pas wordt dan ter plekke voor je geprint.

You can support the Amsterdam LGBTQ Film festival by becoming a member. A pink member gets a 3-euro discount at a full price ticket during the festival. During the year you also get a discount on tickets of the GAZE at EYE and Gay Night at het Ketelhuis. Sent an email to info@rozefilmdagen.nl for more information.

2. Silver Member

Je gaat een stapje verder en je wordt Silver Member. Voor €250,- ben je onze gast bij de openingsfilm en krijg je twee vrijkaartjes voor films naar keuze. Ook de Silver Member krijgt tijdens het festival korting per kaartje en ons unieke T-shirt. Daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten voor members.

3. Gold Member

Je bent helemaal fan en je wordt Gold Member. Voor €500,- ben je onze gast bij het speciale Roze Filmdagen Sponsordiner, de openingsfilm en krijg je vijf vrijkaartjes voor films naar keuze. Ook als Gold Member krijg je tijdens het festival korting per kaartje en ons unieke T-shirt. Daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten voor members.

4. Platinum Member

Een platinum member is wat we vroeger ‘donateur’ noemden. Voor €750,- ben je onze gast bij het speciale Roze Filmdagen Sponsordiner, de openingsfilm en krijg je een persoonlijk passe partout voor alle films van het festival. Ook als Platinum Member krijg je ons unieke T-shirt. Daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten voor members.

Zo wordt je member:

Stort op IBAN Stichting Pink Media: NL17 INGB 0007653111 of email je info en/of vragen naar info@rozefilmdagen.nl

 

 

Passe partout

Als pink, silver en gold member kun je ook een passe partout kopen voor alle films. Deze passe partout kost 150,-- en is persoonlijk. Deze kaart is rendabel als je denkt meer dan 20 voorstellingen te bezoeken. De films die je voorafgaand aan het festival aangeeft kun je vervolgens zonder kosten bezoeken. (een niet member betaalt 200,-)


Schenking

Er bestaat de mogelijkheid om periodiek te schenken middels een notariële akte, het belastingvoordeel is dan meestal het grootst. Je zegt dan toe vijf jaar achtereen een vast bedrag te schenken. Wij verzorgen dit voor jou. Omdat Stichting Pink Media een Culturele ANBI-status heeft krijg je extra voordeel.

Je kan zelf een bedrag vaststellen dat je jaarlijks (zonder tegenprestatie van ons) schenkt. Het is ook mogelijk je schenking te combineren met een silver, gold of platinum membership. Als je dat wilt, neem dan contact op met info@rozefilmdagen.nl.


Het hele jaar 'roze films'

De organisatie van de Roze Filmdagen is niet alleen actief in maart. Ook door het jaar heen kun je genieten van LGBTQ-films. Hiervoor werken we samen met Het Ketelhuis en met EYE.

Gay Film Night

Elke derde dinsdag van de maand vertoont Het Ketelhuis een nieuwe gay film. Dit programma is een samenwerking met distributeur Cinemien, Arti en 12 filmtheaters door het land heen.
Members van De Roze Filmdagen krijgen op vertoon van hun memberpas €2,- korting op de reguliere entreeprijs. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

The GAZE

Voor de liefhebbers van klassiekers hebben we The Gaze, een samenwerking van EYE en Roze Filmdagen. The GAZE laat zien hoe films voor of over de homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender doelgroep (LGBT) de filmgeschiedenis gestalte hebben gegeven. Elke twee maanden vertoont EYE een klassieke of hedendaagse (ooit) schandaalverwekkende film uit wat vroeger de seksuele ‘tegencultuur’ heette: van de vroegste Zweedse zwartwitgayporn uit de jaren twintig tot werk van filmmakers als Kenneth Anger, Jean Genet, Barbara Hammer, Pier Paolo Pasolini en Todd Haynes.

De voorstellingen gaan vergezeld van een prikkelend voorprogramma of een inleiding door prominente filmmakers, acteurs of wetenschappers. De films zijn afkomstig uit de EYE-collectie en worden vertoond op het originele celluloidformaat (16- en 35mm).
En onder het genot van bubbles is het fijn napraten!
Members van De Roze Filmdagen krijgen op vertoon van hun memberpas €1,50,- korting op de reguliere entreeprijs.