PORTRAIT OF A SERIAL MONOGAMIST

Zal Elsie dan toch de ware vinden, in deze romantische komedie?
  • 2016-03-17 21:45:00+01:00
  • Wat Feature
  • Waar Ketelhuis 2
  • Thema's Lesbian
  • Zet in agenda iCal

OOK: VRIJDAG 18 MAART 19.45 UURZONDAG 20 MAART 15.45 UUR

 

Canada 2015, 84 min, Christina Zeidler / John Mitchell
Engels gesproken, niet ondertiteld
English, no subtitles

 

Slim, succesvol en charman: veertiger Elsie is voor elke vrouw de perfecte vriendin. Ze is pro monogamie, maar wordt op een bepaald moment toch rusteloos binnen een relatie. Ze verstaat op zo’n moment de kunst van het uitmaken als geen ander. Met als gevolg dat ze een lange rij gebroken harten op haar naam heeft staan.

Ook nu verbreekt de televisieproducente een langdurige relatie om een nieuwe, inspirerende liefdeservaring met een jongere vrouw na te streven. Maar al snel na het hartstochtelijke begin van de nieuwe relatie slaat de twijfel toe als gevolg van de afkeuring en tegenstrijdige adviezen van haar vriendinnen en familie. Had ze haar laatste relatie wel moeten verbreken? Was haar ex niet haar 'soulmate'?


Heerlijke, romantische komedie die een onderzoekende blik werpt op de universele complexheid van moderne relaties.

Elsie is a forty-something television producer and serial monogamist with a long history of broken hearts. When she breaks up with her long-term girlfriend to pursue a younger woman, Elsie is faced with pressure from her friends and family, and the growing realization that she may have made a mistake.