COMING IN

En wat als je nu, lang na je coming out, toch iets voor het andere geslacht voelt?
  • 2016-03-20 21:30:00+01:00
  • Wat Feature
  • Waar Ketelhuis 1
  • Thema's Gay Mix Bi
  • Zet in agenda iCal

Duitsland 2014, 104 min, Marco Kruezpaintner
Duits gesproken, Engels ondertiteld
German, English subtitles

Tom Herzner is kapper voor mannen in Berlijn. Aantrekkelijk, glamoureus, en als eigenaar van een chique salon is hij een beroemdheid én een rolmodel voor de homoseksuele gemeenschap. Maar wanneer hij zijn eerste hair-productlijn lanceert, wordt hij zenuwachtig. Tom denkt dat het te beperkend is om zich enkel en alleen op mannen te richten. Hoe zit het met de vrouwen?

Om een ​​idee te krijgen van wat vrouwen willen, voelt Tom zich genoodzaakt incognito te gaan werken in een dames kapsalon die wordt gerund wordt door de wat volkse Heidi. De botsende karakters kunnen eerst niet door een deur. Maar dan wordt überhomo Tom verliefd op… tromgeroffel… een vrouw.

Heerlijke, lichtvoetige romantische komedie die ons een spiegel voor houdt over vooroordelen binnen onze eigen gemeenschap.
Van de regisseur die eerder veel succes had met zijn coming-out film Sommer Sturm.. Opnieuw wordt de hoofdrol gespeeld door Kostja Ullmann die sinds die film wel heel prettig is opgedroogd.

Notoriously hip Berlin based celebrity hair dresser Tom Herzner (Kostja Ullmann from Summer Storm) falls in love with Heidi, the quirky owner of a neighborhood hair salon, turning both of their worlds upside down. So far so good. Only one problem: Tom is gay. With its rapid-fire dialogues and witty vignettes of gay life, the film depicts a lighter side of gender relations that will touch and tickle every viewer.