ANNE+ (WORK IN PROGRESS)

De makers van de nieuwe webserie geven inzicht in hun werk
  • 10 Mar 2018 - 13:30
  • Special Event
  • Westergastheater
  • Lesbian
  • iCal

ANNE+ gaat over de jonge, lesbische Anne die in Amsterdam woont en studeert. In de coming-of-age webserie die nu in de maak is staat in elk van de zes afleveringen een andere relatie centraal; we volgen Anne’s ontwikkeling gedurende vier jaar, we leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe die verschillende relaties haar hebben gemaakt tot de persoon die ze nu is.

Het doel van het project is verhalen te vertellen waarmee de doelgroep (jongeren tussen de 14 en 18 jaar, maar ook twintigers) zich kan identificeren en de plotlijn niet alleen gevormd wordt door hun geaardheid. Anne wordt gespeeld door Hanna van Vliet, bekend van De Tweeling en speelt nu in Fiddler on the Roof en Oh Baby.

Tijdens dit special programma delen de makers van ANNE+ exclusief work in progess beeldmateriaal en vertellen zij, samen met leden van de cast en crew, over het belang van een serie als ANNE+.

The creators of ANNE+ will share exclusive ‘work in progress’-material and together with the cast and crew will talk about the importance of web series like ANNE+.
The story is about a lesbian girl, but even more about Amsterdam's student life and relationships in which everyone can recognize themselves, regardless of their sexual orientation. A different relationship is central to each of the six episodes.

 GUESTS:

Valerie Bisscheroux (director, ANNE+)

Maud Wiemeijer  (writer, ANNE+)

Hanna van Vliet  (actress, ANNE+)

Eline van Gils  (actress, ANNE+)

Djamila Landbrug  (actress, ANNE+)

Anne van Veen   (moderator, ANNE+)