EXTRA TERRESTRES

Trouwen met een vrouw, vertel dat maar eens aan je familie in Puerto Rico. Aangenaam en mooi gefilmd.
  • Fri 10 Mar 2017 - 21:45
  • Feature
  • Ketelhuis 2
  • lesbian
  • iCal

Puerto Rico / Venezuela 2017, 113 min, Carla Cavina
Spaans gesproken, Engels ondertiteld
Spanish with English subtitles

OOK: VRIJDAG 17 MAART - 21:45

Teresa is terug bij haar familie in Puerto Rico, waar ze een goedlopende kippenfarm runnen. Zeven jaar geleden is ze vertrokken, tegen haar vaders zin, om sterrenkunde te gaan studeren. En op de sterrenwacht hoog op de Canarische Eilanden heeft ze Daniela ontmoet, en de twee gaan trouwen. Maar ja, hoe breng je dat bij je oerconservatieve familie, zeker op een tijdstip dat een verbeten concurrentiestrijd het familiebedrijf in gevaar brengt?

Naarmate de spanningen toenemen, blijkt Teresa zeker niet de enige te zijn met een onvermoede kant in dit beeldschoon gefilmde familiedrama, waarin ook de humor niet ontbreekt. Vanuit de ruimte gezien zijn we allemaal gelijk, toch?

Astrophysicist Teresa is going to get married, so she goes back to her family in Puerto Rico who run a successful chicken farm. Only, the fact she is marrying another woman is not the easiest thing to tell, and her secret starts unraveling all the other family secrets. It will take some galactic perspective to bring them all together again in this gorgeously filmed drama.