12 - 22 maart 2020
Het Ketelhuis
Westergasfabriek
Amsterdam


FIN DE SIGLO

Een bij nader inzien toch niet zo toevallige ontmoeting, waarbij de vonken overslaan.
  • 13 Mar 2020 - 19:30
  • Feature
  • Ketelhuis 1
  • gay
  • iCal

(end of the century)

Argentinië 2019, 84 min, Lucio Castro
Spaans gesproken, Nederlands ondertiteld
Spanish, with Dutch subtitles

OOK / ALSO: 19 MAART, 17:30

Een ontmoeting als zovelen: Ocho is op vakantie in Barcelona flirt op straat en het strand, en heeft beet met Javi. Na een intense nacht volgt er zowaar nog een tweede date, en blijkt dat de twee elkaar al langer kennen. Twintig jaar geleden, vlak voor de eeuwwisseling en toen ze allebei nog in de kast zaten, was er al een vonk die oversloeg.

Wat volgt is een prachtige, gelaagde en erotische vertelling over verlangen, gemiste kansen en toevallige ontmoetingen, waarin flashback en de tegenwoordige tijd moeiteloos in elkaar overlopen. Tegen de achtergrond van Barcelona en met zeer veel chemie tussen de hoofdrolspelers is dit een parel die je niet wilt missen.

A casual sex encounter leads to much more, as the two men soon discover that they once had the hots for each other some twenty years ago. Meandering through time, and gorgeously filmed against the backdrop of Barcelona, this highly erotic and poetic romance will break your heart and also mend it all at once. For sure one of the festival hits.