12 - 22 maart 2020
Het Ketelhuis
Westergasfabriek
Amsterdam


ANNE+

Seizoen 2 van de hit-serie, als marathon met natuurlijk gasten.
  • 15 Mar 2020 - 19:00
  • Special Event
  • Westergastheater
  • lesbian event
  • iCal

Nederland 2020, 200 min, Valerie Bisscheroux
Nederlands gesproken, niet ondertiteld
Dutch, no subtitles

Na het succes van het eerste seizoen is Anne eindelijk terug:  Het lijkt de 24-jarige allemaal mee te zitten: een baan bij een creatief bureau, ze date met een leuk meisje, heeft genoeg goede vrienden en woont in een tof huis in Amsterdam. Toch gaat ze niet helemaal lekker. Ze wil iets anders, maar wat en hoe?  Als er dan een onaangekondigde ex op de stoep staat, terwijl ze ook al gedoe met een andere ex heeft is het lastig focussen.

Haar ouders hebben hun eigen dingen om mee te dealen, dus daar kan ze niet op rekenen en haar vrienden hebben soms wel iets anders aan hun hoofd dan het leven van Anne. Ze zou ook echt eens moeten kijken naar die rekeningen die zich opstapelen op haar keukentafel. Dat volwassen leven is toch anders dan ze zich had voorgesteld. Want hoe doe je dat nou, vrienden, familie, werk en relaties balanceren?

Roze Filmdagen is de perfecte plek om samen het hele tweede seizoen te bingewatchen. Dit seizoen zelfs met met meer én langere afleveringen!!

The marathon screening of the second season contains 8 episodes of Anne’s turbulent love life and how different girls and various relationships have contributed to who she is today.

Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door:

bnnvara-logo-white.png

Anne+ marathon.jpg