LAZY EYE

De passie laait weer op met die ene grote liefde. Stijlvol en sexy.
  • Thu 16 Mar 2017 - 21:30
  • Feature
  • Ketelhuis 1
  • gay
  • iCal

VS 2015, 94 min, Tim Kirkman
Engels gesproken, niet ondertiteld
English, no subtitles

OOK: VRIJDAG 10 MAART - 17:30


Wat als die ene grote liefde ineens na 15 jaar weer opduikt? Dean heeft, zoals dat heet, alles voor elkaar; huis, werk, relatie, z’n leven. Maar dan is er ineens dat mailtje van Alex, dé ex, en voelt zijn leven helemaal niet zo geweldig. Dean spreekt na kleine twijfel toch met de nog steeds zeer aantrekkelijke Alex af om een weekend in een afgelegen vakantiehuis in de woestijn door te brengen. Al was het alleen al er achter te komen waarom hij ooit, zonder gedag te zeggen, met de noorderzon verdween. In de hete en desolate omgeving, maar met verkoelend zwembad, is er niets dat hen af zal leiden van de vraag of er nog kans is op een toekomst samen.

In dit stijlvolle drama met intelligente dialogen, wakkert de passie tussen de sexy mannen snel weer op, worden geheimen onthuld, en het verleden verwerkt. Wat een fijne film om deelgenoot van te mogen zijn.

Passions reignite and hidden secrets revealed when a graphic designer in Los Angeles reconnects with an ex-lover he hasn’t seen or heard from in 15 years.Over the course of a weekend at a vacation house in the desert, they must determine whether or not they have a future together. A movie about roads not taken, unfinished business, and the struggle to adjust to progressive lenses.