LEZ BOMB

Hoe moeilijk kan het nu helemaal zijn om je ouders het nieuws te vertellen? Frisse komedie.
  • 16 Mar 2019 - 21:45
  • Feature
  • Ketelhuis 2
  • lesbian
  • iCal

VS 2018,  90 min, Jenna Laurenzo

Engels gesproken, niet ondertiteld

English, no subtitles

ook / also: 23 MAART 21:45

Het enige wat Lauren in deze vlotte komedie wil doen is haar familie tijdens Thanksgiving voorstellen aan haar vriendin Hailey. Klinkt eenvoudig.

Helaas wordt dit voor Lauren, in dit in deze hilarische variant op het coming-out verhaal, niet gemakkelijk gemaakt. Dominante ouders, ongepaste grootouders en die loser van een oom zorgen er rond het bereiden van de traditionele kalkoen voor dat het nooit het juiste moment is om aan te kondigen dat ze lesbisch is. En als dan ook nog haar beste vriend Austin opduikt, is er een nieuwe beer op haar pad; iedereen neemt aan dat hij de liefde van haar leven is.

A multigenerational comedy of errors featuring a young woman who comes home for the holidays with some life changing news. Little does Lauren know, the eccentric cast of characters have their own stirring surprises as well.The result is a hilarious turn of events forcing the family to come together in a ceremonious series of coincidences. As it turns out, there is no good time to drop the Lez Bomb.