MI MEJOR AMIGO

Closing night, en wereldpremiere!
  • 18 Mar 2018 - 21:30
  • Feature
  • Ketelhuis 1
  • Gay Mix
  • iCal

(my best friend)

Argentinië 2018, 89 min, Martín Deus
Spaans gesproken, Engels ondertiteld
Spanish, with English subtitles

Vooraf: Uitreiking van de diverse Awards

Wereldpremiere van een mooi en goed geacteerd coming of age drama. Met een geweldige chemie tussen de hoofdrolspelers. Lorenzo is een rustige tiener in een kleine stad in Patagonië. Op een dag komt Caíto, zoon van een familievriend uit Buenos Aires, bij Lorenzo en zijn familie wonen.
Caíto’s familie maakt moeilijke tijden door en kan niet voor hem zorgen. Lorenzo helpt de nieuweling zich thuis te voelen door veel tijd samen te spenderen en raakt al snel geïntrigeerd door de stille, stoere jongen. Hoewel Lorenzo niet van sporten houdt, gaat hij toch urenlang met Caíto mountainbiken. Nieuwe levens- en liefdeservaringen volgen elkaar in rap tempo op.

Maar als het helemaal misgaat en Lorenzo’s ouders Caíto niet langer in huis dulden, neemt Lorenzo het voor hem op. Want kort daarvoor wordt hem door deze ‘beste vriend’ vertelt wat de ware reden is van zijn uithuisplaatsing.

World premiere! Lorenzo, a quiet teenager lives in a small town in beautiful Patagonia.
His father decides to host Caíto, the son of a friend from Buenos Aires.
Caíto has obviously a different family background and seems to be a tough kid. Lorenzo finds Caíto very intriguing in many ways as they start spending a lot of time together. While their friendship is evolving towards deeper feelings, Caíto reveals a secret.