Focus

Connecting Generations

Connecting Generations

Over de verhouding tussen ouder en kind waarbij het verder gaat dan de klassieke ‘coming out ’- problematiek. Gender en identiteit zijn minder belangrijk dan de hechte banden die op verschillende wijze op de proef worden gesteld. Mooie en herkenbare verhalen die laten zien dat we ondanks aanwezige verschillen we altijd op zoek gaan naar de overeenkomsten. Het blijft toch je familie.

LOVE IN THE LAND OF THOUSAND LAKES

LOVE IN THE LAND OF THOUSAND LAKES

Het festival vertoont films van over de hele wereld, maar soms richt onze focus zich speciaal op een continent of land. Geniet van 4 prachtige films over mannenliefde uit Finland met zowel een blik op het heden als het verleden.

ICONS

ICONS

Dit jaar besteden we veel aandacht aan een aantal iconen van de LHBT-gemeenschap. Niet alleen aandacht aan invloedrijke personen uit het verleden, maar ook een hedendaagse vlogger is een inspiratie voor velen.

Music & Musicals

Music & Musicals

Of het nu de invloed van La La Land is of niet; muziek speelt dit jaar een grote rol. Zowel als volledige musical als in docu's en films waarin muziek een meer dan dragende rol speelt. Dansende nonnen, keiharde actie, en gevoelige ballades.