11 - 21 maart 2021
Online


THIS IS NOT BERLIN

Een volle duik in de alternatieve, seksueel fluide punk/new-wave underground van Mexico City in de jaren '80. Met bijpassende soundtrack.
  • 18 Sep 2020 - 21:30
  • Feature
  • Ketelhuis 1
  • gay mix queer bi
  • iCal

(este no es berlín)

Mexico 2019, 115 min, Hari Sama
Spaans gesproken, Engels ondertiteld
Spanish, with English subtitles

Het is 1986 en de WK koorts heeft Mexico getroffen. Carlos en Gera zijn twee beste vrienden die zich niet op hun plaats voelen in hun beschermde milieu. Maar het ingeslapen bestaan verandert wanneer Carlos door zoiets simpels als een klein klusje wordt uitgenodigd in een mysterieuze nachtclub die tot dan toe verboden terrein was.

Daar ontdekt hij het ondergrondse nachtleven van Mexico-stad met punk, seksuele vrijheid en drugs. Ondergedompeld in een nieuwe wereld wordt de relatie met zijn beste vriend Gera op scherp gezet en ontdekt hij een passie voor kunst. Een opwindend coming-of-age-verhaal met een fantastische new wave soundtrack.

1986. Mexico City. Seventeen-year-old Carlos doesn't fit in anywhere: not in his family nor with the friends he has chosen in school. But everything changes when he is invited to a mythical nightclub where he discovers the underground nightlife scene: post punk, sexual liberty, and drugs that challenges the relationship with his best friend Gera and lets him find his passion for art. 

Co-presenter:

spanishfilm.png